همایش مجازی نقد و تحلیل لایحه دولت در خصوص مشارکت عمومی - خصوصی

به گزارش بلاگ پو، همایش مجازی نقد و تحلیل لایحه دولت در خصوص مشارکت عمومی - خصوصی برگزار می گردد.

همایش مجازی نقد و تحلیل لایحه دولت در خصوص مشارکت عمومی - خصوصی

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران، همایش مجازی نقد و آنالیز لایحه مشارکت عمومی و خصوصی دولت، فردا یکشنبه 30 اذر 99 به صورت مجازی برگزار می شود؛ و هدف ان تبیین مختصات انقلاب رفتاری در نظام تامین اقتصادی کشور است. این همایش توسط واضعان این نظریه در ایران ارایه خواهد شد؛ و بهروز علیشیری رئیس کل سابق سازمان سرمایه گذاری و یاری های اقتصادی و فنی ایران به نقد و تحلیل لایحه دولت خواهد پرداخت. مخاطبان این همایش مدیران ارشد دستگاه های اجرایی و سازمان برنامه، روسای کمیسیون ها مجلس و نمایندگان مردم، سازمان های عمومی و بویژه شهراری و بانک های تجاری خواهند بود.

این همایش در تاریخ 30 آذر ماه 1399 ساعت 14:00 لغایت 17:00 به صورت مجازی برگزار می شود. شرایط عمومی همایش در سایت شرکت ائتلاف سرمایه موج سوم به نشانی coalitionco.ir قابل دسترس است.

در سال های اخیر قرارداد های مشارکت عمومی - خصوصی به علت همین کمبود ها و احتیاج روزافزون به توسعه پروژه های زیربنایی به روشی محبوب برای دولتمردان جهت تامین منابع اقتصادی پروژه تبدیل شده است. پروژه های مشارکت بخش عمومی - دولتی (Public Private Partnership -PPP) به پروژه هایی اطلاق می شود که درآن، یکی از زیرمجموعه های دولت مرکزی (یا دولت محلی) با مشارکت یک با چند شرکت خصوصی، تامین اقتصادی و ساخت و بهره برداری پروژه را بر عهده می گیرد و درآمد های ناشی از راه اندازی پروژه هم به نسبت سهم مشارکت هر یک از شرکاء بین آن ها تقسیم می شود. جذابیت این روش تامین اقتصادی برای دولت ها باعث شده که امروزه شاهد اجرای بسیاری از پروژه های بزرگ زیربنایی مانند ساخت جاده های درون شهری و برون شهری، احیای بافت های فرسوده شهری، بهبود زیرساخت های حمل و نقل عمومی، ارتقای زیرساخت های ارتباطاتی، انجام مگاپروژه ها در حوزه انرژی در بسیاری از کشور های توسعه یافته و یا در حال توسعه با استفاده از مشارکت بخش خصوصی باشیم.

در ایران برای دستیابی و بهره وری از این انقلاب به وجود آمده در حوزه تامین اقتصادی پروژه محور، درسال 1389 یک مطالعه تطبیقی برای شناسایی الگوی مشارکت عمومی - خصوصی (Public Private Partnership) در سازمان سرمایه گذاری و یاری های فنی و اقتصادی ایران، و از طریق زبده ترین کارشناسان تامین اقتصادی بین المللی صورت گرفت که حاصل این مطالعه تهیه یک گزارش توجیهی و پیش نویس لایحه مشارکت عمومی - خصوصی در سال 1391 بود.

براین اساس در دولت دوازدهم لایحه ای با مختصات نسبتا جدید، اما با بهره گیری از مفاهیم تخصصی مندرج در لایحه سال 1391 تحت عنوان لایحه مشارکت عمومی - خصوصی به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شد که هم اکنون در دستور کار ارزیابی کمیسیون های تخصصی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی می باشد. این همایش تخصصی بر آن است تا با آنالیز و تحلیل هر دو لایحه پیشنهادی و ارایه نظرات کارشناسی شده گامی معین کننده در راستای تبیین اصولی اولین لایحه پروژه های مشارکت عمومی - خصوصی بردارد. اهداف اصلی برگزاری این همایش مجازی به توضیح ذیل می باشد:

سخنرانان این همایش شامل آقایان:

1- دکتر بهروز علیشیری

رئیس کل سابق سازمان سرمایه گذاری و یاری های فنی و اقتصادی ایران و مبدع ایده طراحی مشارکت عمومی-خصوصی، دارای سه دهه تجربه کار با سازمان های اقتصادی و پولی بین المللی و جذب منابع اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی در کشور.

2- مهندس شراگیم شمس عراقی

کارشناس ارشد مسایل اقتصادی و پولی بین المللی و عضو ارشد تیم طراح اولین قانون مشارکت عمومی-خصوصی کشور، و مدیر پروژه های عمومی و زیربنایی در موسسات اقتصادی چند جانبه بین المللی.

3- دکتر محمد رجبی

متخصص طراحی و مدل سازی پروژه های عمومی-خصوصی از دانشگاه های انگلیس و مشاور طراحی پروژه های PPP.

این همایش در تاریخ 30 آذر ماه 1399 ساعت 14:00 لغایت 17:00 به صورت مجازی برگزار می شود. شرایط عمومی همایش در سایت شرکت ائتلاف سرمایه موج سوم به نشانی coalitionco.ir قابل دسترس است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

malayro.ir: مالزی: سفر به کشور زیبای مالزی و دیدار از شهرهای توسعه یافته کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی

asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 25 دی 1400 بروزرسانی: 25 دی 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 40164

به "همایش مجازی نقد و تحلیل لایحه دولت در خصوص مشارکت عمومی - خصوصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همایش مجازی نقد و تحلیل لایحه دولت در خصوص مشارکت عمومی - خصوصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید